Uw stem is geld waard

Van 17 tot en met 29 mei kunt u De Minkhof een grote dienst bewijzen. Tenminste als u lid bent van Rabobank Oost Betuwe en daarom mee mag doen met de Rabobank Clubkas Campagne.

De leef- en doeboerderij is een van de 228 clubs, verenigingen en stichtingen in Lingewaard en Overbetuwe die meedingen naar de in totaal €75.000,-. Dit is het bedrag dat Rabobank Oost Betuwe dit jaar in de campagne gaat verdelen. De bank steunt met deze winstuitkering op een mooie manier het rijke verenigingsleven in Lingewaard en Overbetuwe.

Vijf stemmen

Bent u lid van de bank dan bepaalt u mede hoe hoog het sponsorbedrag wordt dat De Minkhof krijgt toegewezen. De boerderij, idyllisch gelegen achter de dijk, drijft inmiddels op vijfenzeventig vrijwilligers die ruim honderd gasten wekelijks een mooie dag bezorgen.

Van 17 tot en met 29 mei kunt u als Rabolid in totaal vijf stemmen uitbrengen op uw favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen De Minkhof krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Om een stem uit te kunnen brengen moet u voor 1 april 2017 lid zijn van Rabobank Oost Betuwe. De leden die mogen stemmen, hebben een brief ontvangen met een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure. Ga ook na bij familie, vrienden, buren en kennissen of ze Rabo lid zijn en vraag of ze De Minkhof willen steunen.