De Minkhof

De Minkhof frontDe Minkhof is dé ontmoetingsplek voor senioren uit Lingewaard en omgeving die graag actief willen zijn binnen en buiten, alleen of samen met anderen. De Minkhof staat op een mooie, ruime, rustige en inspirerende plek aan de rand van Bemmel. Allerhande activiteiten kunnen er tot ontplooiing komen. Er zijn twee gastvrouwen/heren, een activiteitenbegeleider en een timmerwerkplaats begeleider aanwezig die deelnemers ontvangen en de weg wijzen.

Op De Minkhof zelf is al van alles te doen, zoals groenten/kruiden verbouwen, bloemen kweken en boerderijdieren verzorgen! In de grote gezellige leefruimte kan je spelletjes doen, knutselen, handwerken, een taart bakken, muziek luisteren of maken, biljarten, sjoelen, yoga en bewegen. In de grote timmerwerkplaats kan je timmeren, houtbewerken of repareren. De Minkhof wil een ontmoetingsplek zijn waar eenieder zijn eigen invulling aan kan geven.

De activiteiten gedurende de dag zijn afhankelijk van het seizoen en natuurlijk naar eigen wens in te vullen. Zo wordt samen koffie en thee gedronken en kan je tussen de middag meeëten. En omdat je iets met elkaar deelt, is er altijd wel iets te bespreken.

De Minkhof is op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bij voldoende belangstelling wordt De Minkhof meerdere dagen open gesteld.

U kunt altijd uw wensen aangeven.De Minkhof is een particulier initiatief, mogelijk gemaakt door de fam. Wiedemeijer en draait volledig op vrijwilligers. De Minkhof ontvangt géén gemeentelijke subsidie en hierdoor wordt er een eigen bijdrage gevraagd.

Per dagdeel (9.30-12.15 / 13.15-16.00 uur) zijn de kosten € 4.20 dit is inclusief koffie en thee met iets lekkers en activiteiten en als je tussen de middag gezellig wilt mee-eten zijn de kosten € 5.00 extra. Met onze strippenkaart bent u voordeliger uit.

X