Activiteiten

Wilt u een dag of dagdeel deelnemen op De Minkhof, dan kunt u zich aanmelden door op de onderstaande knop  ‘Aanmelden als deelnemer’ te drukken of door een e-mail te sturen naar Carla Tap, de coördinator deelnemers en activiteiten deelnemers@minkhof.nl. Natuurlijk kunt u haar ook bellen met nummer 06-19093820.

Aanmelden als deelnemer

U kunt ook gewoon ‘s morgens om 9.30 uur of ‘s middags om 13.15 uur aanschuiven, wilt u gezellig tussen de middag mee-eten dan kan dit, er is altijd genoeg. We stellen het wel op prijs wanneer u dit van tevoren kenbaar maakt. Het staat u ook altijd vrij om langs te komen voor informatie onder het genot van een kopje koffie.

Vaste activiteiten

Op de maandagen, woensdagen en de vrijdagen is er buiten onze vaste activiteiten zoals tuinieren, timmeren, houtbewerken, knutselen, handwerken, biljarten, sjoelen, spelletjes of kaarten ook altijd een extra activiteit. De keuze is aan u!

Benieuwd naar onze extra activiteiten? Ga naar de agenda.

In de tuin: tijdens de openingstijden kan in de tuin gewerkt worden. meer informatie >>
De tuinwerkgroep zoekt versterking door het vertrek van een aantal vrijwilligers.

In de werkplaats: maandag- en vrijdagochtend en woensdag de hele dag kan er onder begeleiding gewerkt worden in de timmerwerkplaats.  meer informatie >>

Creatieve activiteiten: handwerken, schilderen, mozaïeken, kaarten maken, bloemstuk maken, breien, haken etc……

Mee-eten: onze enthousiaste kookgroep verzorgt elke openingsdag een heerlijke maaltijd (2 gangen) van 12:15-13:15 uur. U kunt zich hiervoor persoonlijk of telefonisch aanmelden op de dag zelf tot 10:30 uur of bel 0481-357185.

Biljarten: elke maandag-, woensdag-  en vrijdagmiddag spelen de biljarters een onderlinge competitie.  ‘S morgens kan er vrij gebiljart worden op deze dagen.
meer informatie >>

Schilderen: op de maandagochtenden en middagen kunt u komen schilderen onder deskundige begeleiding. Om teleurstelling te voorkomen graag eerst even informeren of er nog plek is. Bel 06-19093820 of mail naar deelnemers@minkhof.nl

schilderen op De Minkhof

 

 

 

 

 

 

Yoga op de Stoel: Maria Heitbrink geeft elke woensdagmiddag van Yoga op de Stoel.
De tijden zijn van 13.45-14.45 uur (Groep 1) en van 15.00-16.00 uur (Groep 2).

Bewegen op de stoel: elke maandag en woensdagochtend wordt door Jan te Boekhorst bewegen op de stoel gegeven.

Zingen: Elke laatste vrijdagmorgen van de maand wordt er onder begeleiding van 2 accordeonisten gezongen.  meer informatie >>

Jeu-de-boule: elke vrijdagochtend om 10.30 uur, indien het weer dit toelaat, gaat een groep deelnemers de baan op om een partijtje te spelen.

Boerengolf: in de zomermaanden kan er op maandag en woensdag vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur of van 13.30 tot 15.30 uur boerengolf gespeeld worden. Boerengolven is bewegen zonder inspanning, maar met veel ontspanning en dus veel gelach. Er is een mooi kort parcours van 10 holes uitgezet in de wei rondom De Minkhof. U kunt zich aanmelden met minimaal 2 personen en maximaal 6, twee teams van drie personen.

Aanmelden is een vereiste en wel bij Henk Lamers e-mail h.lamers24@gmail.com of bel: 0481-357185 tijdens de openingsuren van De Minkhof op maandag, woensdag of vrijdag.

De kosten zijn € 4,50 per dagdeel. Voor het materiaal en koffie of thee wordt gezorgd.

Wilt u meer informatie over de vervoersmogelijkheden? Klik dan op de link hieronder.

Meedoen Regeling Minima