Activiteiten

Wilt u een dag of dagdeel deelnemen op De Minkhof, dan kunt u zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen (knop  ‘Aanmelden als deelnemer’) of door een e-mail te sturen naar Marjan Kroonder I coördinator deelnemers en activiteiten deelnemers@minkhof.nl. Bellen naar 0481 357 185 kan ook.

U kunt ook gewoon ‘s morgens om 9.30 uur of ‘s middags om 13.15 uur aanschuiven, wilt u ook gezellig tussen de middag meeëten dan kan dit, er is altijd genoeg. We stellen het wel op prijs wanneer u dit van te voren kenbaar maakt. Het staat u ook altijd vrij om langs te komen voor informatie onder het genot van een kopje koffie.

Vaste activiteiten

Op de maandagen, woensdagen en de vrijdagen is er buiten onze vaste activiteiten zoals tuinieren, timmeren, houtbewerken, knutselen, handwerken, biljarten(les), sjoelen, spelletjes of kaarten ook altijd een extra activiteit. De keuze is aan u!

Benieuwd naar onze extra activiteiten? Ga naar de agenda.

In de tuin: meer informatie >>

In de werkplaats: meer informatie >>

 

 

 

 

 

 

 

Creatieve activiteiten: handwerken, schilderen, mozaïeken, kaarten maken, bloemstuk maken, breien, haken etc……

 

Mee-eten: Onze enthousiaste kookgroep verzorgt elke openingsdag een heerlijke maaltijd (voorafje, hoofdmaaltijd en toetjes) van 12:15-13:15 uur. U kunt zich hiervoor persoonlijk of telefonisch aanmelden op de dag zelf tot 10:30 uur of bel T. 0481 357185. 

 

Biljarten: Elke woensdagmiddag en vrijdagmiddag spelen de biljarters een onderlinge competitie. Helaas zitten beide groepen vol.  meer informatie >>

 

Schilderen: Op de maandagen kunt u komen schilderen onder deskundige begeleiding. Om teleurstelling te voorkomen graag eerst even informeren of er nog plek bij Marjan Kroonder via deelnemers@minkhof.nl

schilderen op De Minkhof

 

 

 

 

 

 

 

Yoga op de Stoel: Maria Heitbrink geeft 2 keer per maand op de woensdagmiddag Yoga op de Stoel. Rooster nog niet bekend. 

 

Leesclub: De leesclub is altijd de laatste woensdagmiddag van de maand aanwezig. Lees het boek en praat mee.  Rooster voorjaar 2020 volgt nog;

U kunt zich aanmelden via deelnemers@minkhof.nl 

Bewegen: Fit-les 2 keer in de maand op de vrijdagmorgen. Check de agenda voor de data.  meer informatie >>

 

Zingen: Elke 3de vrijdagmorgen van de maand.  meer informatie >>

 

Activiteiten uit het verleden:

De Verhalentafel: meer informatie >>

Boetseren: meer informatie >>

Aanmelden als deelnemer

 

Wilt u meer informatie over de vervoermogelijkheden? Klik dan op de link hieronder.

Meedoen Regeling Minima

 

X