Vrijwilligers Minkhof in het zonnetje gezet

Op  dinsdag 24 oktober werd een groep vrijwilligers van De Minkhof door het bestuur uitgenodigd voor een gezellig samenzijn in De Minkhof. Deze groep vrijwilligers is vanaf het eerste uur, 10 jaar geleden, bij de Minkhof betrokken.
Tijdens deze bijeenkomst werden zij verrast door een bezoek van een afvaardiging van de Gendtenarren, initiatiefnemers van “vrijwilligers van het jaar”. Een van de genomineerden is De Minkhof. Namens alle 60 vrijwilligers hebben zij met veel plezier de Nominatie voor de Vrijwilligersprijs 2023 Gemeente Lingewaard in ontvangst genomen.
Van de 3 genomineerden zal de winnaar bekend gemaakt worden op het Vrijwilligersgala op 24 november a.s. in Gendt. Wij kijken er naar uit.
Wilt u ook vrijwilliger worden bij De Minkhof? Versterking wordt gezocht voor de schoonmaakgroep, de tuingroep, de groep gastpersonen. Voor het meedenken en organiseren van nieuwe activiteiten zoeken wij tevens een activiteitenbegeleid(st)er.

U kunt hierover contact opnemen met de coördinator vrijwilligers Annelies Vermeulen, vrijwilligers@minkhof.nl,  06-13028950