Donateur van De Minkhof

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Leef- en doeboerderij De Minkhof is tot stand gekomen als particulier initiatief zonder dat daar één euro subsidie of overheidsgeld aan te pas is gekomen. Wel wordt De Minkhof al vanaf het prille begin gesteund door grote en kleine giften en donaties van particulieren en organisaties: in geld, goederen of diensten. Of een combinatie daarvan.

Donateurs van de Minkhof steunen leef- en doeboerderij de Minkhof  eenmalig of gedurende langere tijd met een (jaarlijkse) financiële bijdrage.

Met die bijdrage helpt u mee om De Minkhof draaiend te houden en om eventueel bijzondere activiteiten of projecten te ondersteunen, zoals: duurzame energie, inrichting ruimtes, aanschaf materialen, machines en apparaten t.b.v. de deelnemers.

Als donateur kunt u vermeld worden op de website van De Minkhof.

Giften en donaties 
Stichting De Minkhof heeft een officiële ANBI status.  Donateurs van De Minkhof (particulieren en bedrijven) kunnen hun gift mogelijk aftrekken van de belasting.
Zie voor bijzonderheden www.belastingdienst.nl

Wij zijn blij met elke bijdrage! Dus wilt u ons steunen, vul dan het aanmeldingsformulier hieronder in.

Donateur van De Minkhof juni 2015

Gelieve het aanmeldingsformulier volledig in vullen en opsturen naar onderstaand adres of mailen naar penningmeester@minkhof.

Stichting De Minkhof

Molenwei 57
6681 BS Bemmel
penningmeester@test.jbulters.nl
NL51 RABO 0179 5224 69
KvK 56782101
minkhof.nl
ANBI

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]