Passie voor koken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De kookgroep van De Minkhof heeft al vaker bewezen een veelzijdig menu te kunnen verzorgen. De kookgroep bestaat dan ook uitsluitend uit mensen met een passie voor koken. De liefde en aandacht waarmee gerechten worden klaargemaakt vind je terug in de smaak en presentatie. Zo ook op Tweede Pinksterdag 16 mei toen de gasten konden genieten van een gevarieerd lunchbuffet.

Als je mensen vraagt waarom ze zich prettig voelen op De Minkhof noemen ze vaak de goede sfeer. Het is niet in de laatste plaats de kookgroep die hiervoor verantwoordelijk is. De heerlijke maaltijden worden inmiddels door velen geroemd. Het geheim zit hem in de details: gebruik van verse ingrediënten en vers bereide gerechten. De maaltijden lijken misschien eenvoudig maar als de gerechten worden opgediend ziet het er allemaal heel feestelijk uit. Vaak door de extra salade, het toefje slagroom op het toetje of de keuze uit verschillende groenten.

Voor de Pinksterlunch was gekozen voor een buffet met ‘fingerfood’ ofwel kleine hapjes die je uit de hand kunt eten. Zo was er een grote variatie aan sandwiches met kip, rookvlees en brie, met gevulde wraps en kleine worstenbroodjes. De maaltijd werd gestart met een goedgevulde groentesoep, er waren pasteitjes en de liefhebbers van een zoete afsluiting konden genieten van een fruitsalade als nagerecht.

Wat ook bijdroeg aan de sfeer was de gezellige aankleding. Tafelkleden op tafel en vaasjes met bloemen maakten het helemaal af.

Het was heerlijk en de deelnemers hebben genoten. Met dank aan de kookgroep.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”17054,17055,17056″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]