Vrijwilligers gezocht!

Wie tegenwoordig De Minkhof bezoekt kan het zich niet meer voorstellen. Wat nu een gezellige woonkamer is , was ooit een kale ruimte. In de keuken wordt druk gekookt en gebakken om de bezoekers een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Veel van deze ingrediënten komen uit de eigen moestuin. De prachtige bloemstukken die her en der staan te pronken zijn gemaakt door de deelnemers van De Minkhof. Met trots vertellen we dan ook aan iedereen dat dit mogelijk wordt gemaakt met de hulp van vele vrijwilligers! Maar De Minkhof groeit. De openingsdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag, plus één zondag in de maand. En natuurlijk is het streven om in de toekomst iedere dag mensen te laten genieten van elkaars gezelschap en van deze bijzondere plek!

Daarom zoeken wij meer mensen die zich vrijwillig willen inzetten om dit prachtige project te laten groeien.

Op onze website kunt u – onder het kopje vrijwilligers – zien welke werkgroepen er zijn , wat ze inhouden en waar uw voorkeur naar uit gaat. Wellicht bevalt de rol van gastvrouw of gastheer u wel; houdt u ervan om mensen te ontvangen en ze op hun gemak te stellen. Daarbij het verwerken van de dagelijkse (eenvoudige) administratie zodat de openingsdagen op rolletjes verlopen. Enkele voorkomende werkzaamheden zijn het bijhouden van de kas, het registreren van aanwezige deelnemers en het opnemen van de telefoon

Heeft u nog niet zoveel tijd omdat de kleinkinderen ook nog een oppas nodig hebben? Ook voor alleen de ochtend of een middag bent u welkom.

Bent u de betrokken persoon om het team van vrijwilligers en deelnemers van De Minkhof te versterken? Laat het ons weten. U kunt ons vinden op onderstaand adres met bijbehorende telefoonnummers.

 

info@test.jbulters.nl.

0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag, 9.30-16.00 uur)

06 41575409 Ina Rutgers Minkhof Coördinator (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag 10:00 tot 12:00 uur)