Is koken jouw liefhebberij?

Dan is leef- en doe boerderij De Minkhof op zoek naar jou. Wij komen graag in contact met een (hobby)kok die het leuk vindt om samen met de andere koks op vrijwillige basis een aantal keren per maand een maaltijd te bereiden voor senioren uit de Gemeente Lingewaard.

De Minkhof richt op ouderen die op zoek zijn naar gezelschap, een goed gesprek, maar vooral ook op ouderen die bezigheden willen hebben en activiteiten willen ondernemen zodat er een zinvolle invulling van de dag is. Ontmoeten en beleven is dan ook iets waar wij als Minkhof voor staan. Zo gewenst kunnen deze deelnemers ook om 12:15 uur aan tafel om te genieten van een versbereide driegangenmaaltijd die in het seizoen worden bereid met producten uit de eigen biologische moestuin.

Er wordt gekookt op maandag, woensdag, vrijdag en de eerste zondag van de maand voor een groep die varieert van 6 tot 15 bezoekers. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met Bianca Link via coördinator@test.jbulters.nl. Spontaan langskomen mag natuurlijk ook altijd. De koks zijn aanwezig van 10:00-13:30 uur op de maandag, woensdag en vrijdag.