De Minkhof trapt haar vijfjarig bestaan af met een BBQ voor haar deelnemers.

Dick van Altena treed op tijdens deelnemers bbq bij De Minkhof

Eind augustus viert De Minkhof, dé plek voor senioren uit Lingewaard en omgeving om aangenaam bezig te zijn en mensen te ontmoeten, haar eerste lustrum. Op zondag 4 augustus jl. werd dit gevierd met een BBQ voor de deelnemers. De dames van de keukengroep en de gastvrouwen waren al vroeg in de weer om deze BBQ voor te bereiden en ervoor te zorgen dat het de deelnemers aan niets ontbrak. Om 13.00 uur werd iedereen ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens trad de regionaal bekende Dick van Altena op om de deelnemers muzikaal te vermaken. Er werd volop in het dialect meegezongen en de herkenbaarheid van de muzikale teksten was groot. Daarna werd begonnen met de BBQ, die naast vlees en vis rijk aangevuld was met eigen gemaakte salades en sauzen. Als voorafje was er voor iedereen meloen met ham en als toetje ijs met verse vruchten. De deelnemers hebben zichtbaar genoten van de muziek en de BBQ en kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Deelnemers bbq 4 aug. 2019 op De Minkhof met optreden van Dick van Altena.

 

Wij willen Stichting Hulpdienst Bemmel en Jumbo Scheperkamp hartelijk danken, omdat zij deze middag mede mogelijk hebben gemaakt.

 

 

 

 

 

De Minkhof is blij met deze feestelijk verzorgde opening van de lustrummaand die op vrijdagmiddag 30 augustus zijn vervolg krijgt met een symposium over de doelstelling van De Minkhof en op zaterdag 31 augustus met een Open Dag.

Like ook onze Facebookpagina; http://www.facebook.com/deminkhof

IMG_4351

IMG_4365