Gezocht: “Groene vingers”

10 jaar geleden is Beleef- en Doe boerderij De MINKHOF gebouwd, door heel veel vrijwilligers is er rondom de Minkhof een Droomtuin aangelegd. Siertuin, moestuin en kruidentuin.
In de zomer is onze tuin een mooie bloemenpracht. Maar dat vraagt onderhoud. Al jarenlang steekt onze gezellige tuinploeg op zaterdagmorgen de handen uit de mouwen. Met het prachtige resultaat.
De laatste maanden hebben wij helaas van een aantal vrijwilligers i.v.m. leeftijd afscheid moeten nemen. Wij zijn dan nu ook dringend op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers met groene vingers, die onze tuinploeg op de zaterdagmorgen willen versterken. Tevens zijn wij op zoek naar een hovenier of iemand met verstand van zaken inzake tuinen. In het voorjaar wordt een begin gemaakt met het aanleggen van een voedselbosje. (zie onze website: www.deminkhof.nl)
Als u interesse heeft kom dan, geheel vrijblijvend, eens een kijkje nemen. Wij hopen dan dat u net zo enthousiast wordt als wij dat zijn. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Annelies Vermeulen, Coördinator Vrijwilligers, 0613028950.