Jeu de Boules op De Minkhof

Op 1 augustus is door de firma Goris uit Doornenburg een heuse Jeu de boules baan bij aangelegd. Daarmee is een wens van het bestuur en deelnemers in vervulling gegaan.

Bij de opening in augustus 2014 kreeg het bestuur van De Minkhof een Jeu de boules set overhandigd door Fitpunt Fysiotherapie en Training in Bemmel. Het laten rollen van de ballen stond symbool voor het daadwerkelijk uitvoeren van de diverse plannen om van De Minkhof een succes te maken.

Om het eenjarig succes van De Minkhof te vieren heeft Sander Schinkel van Fitpunt het initiatief genomen om De Minkhof een Jeu de boules baan te schenken. Samen met mede sponsoren Sportcentrum De Schaapskooi, Tweehuysen Advies, Prospect Onderzoek, Training, Coaching en Advies, Derksen Financieel, Logopedie Roost Hermsen, Sloop- en Grondverzetbedrijf J.A. Goris B.V. en giften uit zijn praktijk heeft hij dit kunnen realiseren. Op zondag 23 augustus wordt deze tijdens de Brocante Markt feestelijk geopend om 12:00 uur. De Minkhof nodigt u van harte uit om hierna gezellig een balletje te gooien op de Molenwei 57 te Bemmel.