Wiecherink schenkt cadeau eigen jubileum

WiecherinkFred Wissing, eigenaar van Wiecherink Bouwmaterialen uit Gendt, is tevreden als hij na een rondleiding op De Minkhof een cheque ter waarde van zevenhonderd euro overhandigt aan Jan Rossen. Zo’n mooi initiatief wil hij graag ondersteunen.

In het kader van de viering van het vijftigjarig bestaan eind 2017 besloot de leverancier van alles voor de bouw geen cadeaus aan te nemen maar een bijdrage te vragen voor donaties aan drie goede doelen uit de regio. De Minkhof is er een van.

De Minkhof trekt zijn aandacht al enige tijd, bekent Wissing, “Ik fiets regelmatig over de dijk richting Bemmel en dan word je nieuwsgierig naar wat hier gebeurt. Voor mijn schoonouders die de zaak zijn gestart, zou het een mooie plek zijn geweest. “Veel ouderen hebben moeite hun dag zinvol in te vullen waardoor de belevingswereld steeds kleiner wordt. Het is een mooie gedachte om zo’n project te ondersteunen.“

Dat Wiecherink Bouwmaterialen al vijftig jaar een goedlopend bedrijf is, verklaart Wissing als volgt:“Momenteel kun je een zak cement op wel vierhonderd adressen kopen. Dat men de weg naar ons weet te vinden is het gevolg van onze specialisatie. Of je nu een kippenhok gaat bouwen of een compleet huis. Ons serviceniveau ligt erg hoog en dat wordt gewaardeerd.“

Fotobijschrift: Fred Wissing, eigenaar van Wiecherink Bouwmaterialen (l) reikt een symbolische cheque uit aan Jan Rossen, ambassadeur van De Minkhof (r)