Volg De Minkhof op Facebook

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke Minkhofdag maakt Bart Brekelmans een fotoverslag dat hij vervolgens op Facebook plaatst. Dit geeft een leuk sfeerbeeld van de dag zodat deelnemers nog even kunnen nagenieten.

Ook voor niet-deelnemers is het leuk om deze foto’s en verslagen te bekijken en te lezen. Al is het alleen maar om te zien hoe heerlijk er weer gegeten werd. De 329 ‘likes’ die De Minkhof ten tijde van dit bericht heeft gekregen bewijzen dat de Minkhof Facebookpagina’s niet onopgemerkt zijn gebleven. Het fotoverslag van deze week spreekt boekdelen:

Op woensdag 21 oktober meldt Bart: “Gitte trakteerde op wat lekkers omdat zij morgen jarig is. Els geeft computerles. Wij eten heerlijke sukadelapjes. De dames quilten en Henk komt speciaal terug om te biljarten.”

Op vrijdag 23 oktober luidt het verslag op Facebook: “Herfstbloem in de Minkhoftuin bloeit. De piepers worden deskundig uit de jas geholpen. De Minkhof mist na telling een kip. Jeu de boules met magische bal. Ramen lappen met Elly, computerles met plezier en biljarten met keu. U bent van harte welkom op de woensdagen en vrijdagen vanaf 9.30 uur. De koffie en onze vrijwilligers staan dan voor u klaar. Tot volgende week.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” header_style=”” parallax_content_width=”in_grid” anchor=”” in_content_menu=”” content_menu_title=”” content_menu_icon=”” angled_section=”no” angled_section_position=”both” angled_section_direction=”from_left_to_right” text_align=”left” video=”” video_overlay=”” video_overlay_image=”” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_image=”” background_image=”” background_image_as_pattern=”without_pattern” section_height=”” parallax_speed=”” background_color=”” border_color=”” row_negative_margin=”” side_padding=”” parallax_side_padding=”” padding_top=”” padding_bottom=”” color=”” hover_color=”” more_button_label=”” less_button_label=”” button_position=”” css_animation=”” transition_delay=””][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”5″ images=”16715,16716,16717,16718,16719″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default” images_space=”gallery_without_space” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]