Een nieuwe lente ….. een nieuw geluid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is volop lente op De Minkhof. Er wordt hard gewerkt in de tuin door de tuingroep. De bloemenbedden worden opgeschud en het voorzaaien is begonnen. In de kas staan de treetjes met kiembakjes netjes in het gareel en hier en daar laten de jonge plantjes hun eerste groen al zien. Ook in de werkplaats bruist en borrelt het van de activiteit. Een degelijke trap maakt dat de opgang naar de zolder van de schuur veiliger is. De schuur is bovendien opgeruimd waardoor weer ruimte ontstaat voor nieuwe activiteiten.

Een prachtig ontwerp van een oppottafel zag het licht. Hij oogt robuust ofwel hij kan tegen een stootje en is voor het luttele bedrag van 20 euro te koop. Verder heeft de voorgevel van het gebouw een facelift gekregen dankzij twee prachtige markiezen in de huiskleur van De Minkhof namelijk geel. Iets boven de markiezen hangt sinds kort een nestkastje. Twee meesjes lijken het als hun nieuwe thuis te aanvaarden. Er is een webcam in gehangen die van minuut tot minuut kan waarnemen wat er in het kastje gebeurt. En nu maar wachten tot er jonkies komen. Dat staat garant voor een hoop actie. Bart heeft beloofd dat hij in dat geval de beelden gaat streamen. Kunnen we mooi bij vader en moeder binnenkijken. Maar eerst moet er een nestje worden gebouwd en eitjes worden gelegd.

De belangrijkste aankondiging van de lente is echter wel het eerste lammetje dat is geboren. Wat een dotje is het. Kortom: De Minkhof is een lente-bezoekje waard.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” header_style=”” parallax_content_width=”in_grid” anchor=”” in_content_menu=”” content_menu_title=”” content_menu_icon=”” angled_section=”no” angled_section_position=”both” angled_section_direction=”from_left_to_right” text_align=”left” video=”” video_overlay=”” video_overlay_image=”” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_image=”” background_image=”” background_image_as_pattern=”without_pattern” section_height=”” parallax_speed=”” background_color=”” border_color=”” row_negative_margin=”” side_padding=”” parallax_side_padding=”” padding_top=”” padding_bottom=”” color=”” hover_color=”” more_button_label=”” less_button_label=”” button_position=”” css_animation=”” transition_delay=””][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”16976,16978,16979″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default” images_space=”gallery_without_space”][/vc_column][/vc_row]