10 Jarig jubileum

Zaterdag 1 juni vierde De Minkhof haar 10-jarig jubileum. Al vroeg was een team vrijwilligers in de weer met o.a. koffie zetten en broodjes klaarmaken voor de 115 genodigden. Op de foto showen twee koks hun nieuwe Minkhof schort, die het kookteam ‘s ochtends aangeboden kreeg.
Voorzitter Cor van Dalen opende de dag rond de klok van 11.00 uur. Daarna kreeg burgemeester Nelly Kalfs het woord. Zij complimenteerde iedereen met het vele werk dat er in al die jaren is gedaan voor heel veel senioren in de gemeente Lingewaard.
Het afgelopen jaar steeg het aantal bezoeken aan De Minkhof tot ruim 4000. Speciale aandacht kregen 13 jubilarissen die al vanaf de start in 2014 actief zijn bij De Minkhof. Nelly Kalfs overhandigde hen een mok en een bos bloemen. De ceremonie werd voortgezet bij de Minkhof Fruitgaard waar door de burgemeester en wethouder Aart Slob twee borden werden onthuld. Op deze borden is te zien is wat er allemaal aan fruit- en notensoorten geoogst kan gaan worden. Vanaf 13.30 uur was er een vrije inloop voor alle belangstellenden. Ook hiervoor was veel belangstelling.
Met dank aan alle vrijwilligers voor hun enorme inzet op deze dag waar ook het weer ons
goed gezind was. Op deze website onder het kopje “foto’s en video’s” is een mooie compilatie te zien van deze bijzondere geslaagde dag.

Klik hier om alle foto’s te zien.