Zaterdag 31 augustus Feestelijke Open Dag met muziek. Afwisselend treden onze accordionisten Stien en Marian Kamps op en allround zangeres Rita Lusing.

31 augustus 2019 Opendag op De Minkhof.
31 augustus 2019 Opendag op De Minkhof      

Zaterdag 31 augustus viert De Minkhof haar eerste lustrum met een feestelijke Open Dag.

De Minkhof is een ontmoetingsplek voor senioren waar zowel binnen als buiten allerhande activiteiten kunnen worden ontplooid in een aangename omgeving. In de gezellige leefruimte kan men spelletjes doen, knutselen, schilderen, handwerken, een taart bakken, muziek luisteren of maken, biljarten, sjoelen, yoga en bewegen. In de werkplaats kan men timmeren en houtbewerken. Buiten is een mooie moes- en bloementuin en kan men een potje jeu-de-boulen. Er wordt samen koffie en thee gedronken en tussen de middag kan men mee-eten.

De vrijwilligers en deelnemers laten u 31 augustus een kijkje nemen in de keuken. Er is livemuziek van allround zangeres Rita Lusing afwisselend met accordeonmuziek van Marian en Stien Kamps, de deelnemers laten zien welke activiteiten zij graag op De Minkhof doen (schilderen, biljarten, jeu de boulen enz.) en er zijn voor een schappelijk prijsje groente uit eigen tuin te koop, als ook de creatieve producten die door de deelnemers zijn gemaakt. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met De Minkhof.

Kom langs en vier ons vijfjarig bestaan met ons mee van 10 tot 2 uur.

Koffie met koek staat voor u klaar!