Stem via Rabobank Clubkas Campagne op De Minkhof

Rabo Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio. Hiervoor stellen zij een deel van de winst beschikbaar en in 2019 is dit een bedrag van € 150.000, – voor de gezamenlijke regio’s Maas en Waal en Lingewaard/Overbetuwe! De leden van de Rabobank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. Leef- en-doe-boerderij De Minkhof is één van de deelnemers die meedingen naar het te verdelen bedrag. De leden van de Rabobank die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure van de Rabobank.

Stem op De Minkhof tijdens de Rabo Clubkas Campagne

Ieder lid mag van 15 tot en met 28 april 2019 in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Ga ook na bij familie, vrienden, buren en kennissen of ze lid van de Rabobank zijn en vraag of ze De Minkhof willen steunen. U kunt daarmee De Minkhof een grote dienst bewijzen!

De Minkhof richt zich op de wat oudere deelnemers die op zoek zijn naar gezelschap, bezigheden en/of activiteiten voor een zinvolle invulling van de dag, verzorging (een versbereide 3-gangenmaaltijd) en een (goed) gesprek.

Met uw stem kunnen wij als vrijwilligers De Minkhof nog beter, toegankelijker en mooier maken voor deze deelnemers. Alvast bedankt voor de door u genomen moeite.

X