Paasbrunch en Paasstukjes maken

De zondagsopening op 2 april  staat geheel in het teken van Pasen! Het wordt al een traditie om samen te genieten van het voorjaar en natuurlijk van een heerlijke Paasbrunch.

Om 11:00 bent u welkom voor een gezellig samenzijn. Ook dit jaar presenteren onze vrijwilligers weer een heerlijk voorjaarsbuffetje met een soepje als starter gevolgd door zoete en hartige gerechten.

De kosten voor deze ochtend/middag bedragen slechts € 7,50. Aarzel niet te lang met inschrijven: Vol=Vol! (kaartjes zijn al te koop bij onze dagcoördinator)

Wij verwachten u om 11:00 en wij eindigen om 14:30.

Oproep: Wilt u niet alleen proeven wat onze heerlijke keuken maakt, maar vindt u koken leuk, dan kunt u ons team komen versterken. Voor informatie: zie onderstaande gegevens.

 

Paasstukjes maken op 12 april

Bloemen houden van mensen en doen het goed op een mooie Paastafel! Wilt u ook genieten van een eigengemaakt bloemstuk, dan kunt u zich inschrijven voor een workshop bloemschikken op woensdagmiddag 12 april van: 13:30 tot 16:00 uur.

Het enige wat u hoeft mee te nemen is een ronde schaal, een tangetje en een scherp mesje als gereedschap. Voor de bloemen, ideeën en overige zaken wordt gezorgd!

De kosten bedragen € 7,50, bij inschrijving te voldoen.

 

Inschrijven voor 2 en 12 april (kunt u bij De Minkhof op onderstaande openingsdagen.

0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag)