Weer maaltijden in de Minkhof

De Minkhof is weer open sinds 1 juli jl. Nadat er een plan van aanpak is gemaakt met de bijbehorende protocollen kunnen we de mensen weer ontvangen voor een kopje koffie en een gesprek met elkaar.

Als de gasten binnenkomen wordt eerst de temperatuur gemeten en wordt verzocht de handen te ontsmetten.

Iedereen die tot nu toe is geweest is weer erg blij om elkaar weer te zien en bij te kunnen praten. Ook de schilderclub heeft weer kunnen werken en de biljartgroep is ook weer begonnen met de competitie. In de werkplaats is ook volop gewerkt.

In de tuin, die er fantastisch uitziet, zijn weer de nodige werkzaamheden verricht en lekker fruit geplukt en leuke veldboeketjes.

Dit alles met de nodige afstand van 1,5 meter, al blijkt dat niet altijd even makkelijk te zijn.

Hoewel de Minkhof het jammer vindt dat er verschillende groepen nog niet kunnen beginnen, we denken daarbij o.a. aan het muziek maken, willen we in Augustus weer zachtjes aan beginnen om een maaltijd te serveren.

Hierbij hanteren we een maximum aantal van 12 personen en willen dat de deelnemers zich van te voren melden. Dit kan op de dagen dat we open zijn.

De maaltijd zal op een andere manier geserveerd worden dan tot nu toe gebruikelijk is, maar we hopen hiermee op een verantwoorde manier te kunnen voldoen aan een grote behoefte onder onze deelnemers.

 

X