Guijt en Minkhof gaan samenwerken

Guijt en De Minkhof gaan samenwerken. De onafhankelijk partner op het gebied van verzekeringen, pensioenen, makelaardij en hypotheken gaat De Minkhof financieel ondersteunen.

Vrijdag 24 maart bezochten Marco Guijt en Joost Diks van Guijt De Minkhof voor een nadere kennismaking. Handen werden geschud en de gasten spraken hun bewondering uit over de wijze waarop de leef- en doe boerderij gestalte heeft gekregen. Marco Guijt was als makelaar al betrokken bij de aankoop van de boerderij en de gronden vier jaar geleden. Hij vindt het een knappe prestatie dat het project in korte tijd is uitgegroeid tot een organisatie met 75 vrijwilligers en 150 deelnemers.

“Wij leveren graag een bijdrage om de leefbaarheid in de regio te verbeteren. De Minkhof zet zich in voor actieve senioren en vergroot daarmee de kwaliteit van leven voor een belangrijke doelgroep die in de toekomst alleen maar groter wordt. Ons bedrijf heeft sterke wortels in de regio en ontzorgt klanten door zekerheid te bieden met onze producten. De missie van beide organisaties ligt daarom minder ver uit elkaar dan je in eerste instantie zou denken”, aldus Marco Guijt.

Sponsoring

Guijt stort eenmalig een basisbedrag. Daarnaast genereert De Minkhof een extra bedrag voor elke nieuwe klant die meedoet met de Minkhof-actie. Wanneer nieuwe klanten minimaal drie schade verzekeringen afsluiten, een hypotheek afsluiten, een huis verkopen of een betaal/spaarrekening openen bij Guijt wordt een extra bedrag ter beschikking gesteld aan De Minkhof. Niet alleen deelnemers en vrijwilligers, maar ook hun vrienden en familie kunnen gebruik maken van deze actie. Een nieuwe klant dient vooraf aan Guijt te melden dat hij van de actie gebruik maakt.

Voor meer informatie: Fred Boersma, penningmeester@minkhof.nl