De Minkhof zoekt vrijwilligers

De Minkhof in Bemmel – een gezellige ontmoetingsplek en activiteitencentrum voor jongere en oudere senioren  – groeit en bloeit. Op dit moment is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers.

De vrijwilligers die wij zoeken kunnen ingezet worden op verschillende taken, zoals gastheer/gastvrouw en vooral op dit moment in de tuin en bij het begeleiden van boerengolf.

De taken van de gastheer/gastvrouw betreffen voornamelijk het ontvangen van de deelnemers en verzorgen van de koffie en thee. Een luisterend oor is ook een belangrijk onderdeel evenals  het assisteren bij het serveren van de maaltijden. 

De taken in de tuin omvatten lichte onderhoudswerkzaamheden en het oogsten van groente/fruit. Hierbij hoort ook het begeleiden van deelnemers aan deze werkzaamheden.

De taken bij de boerengolf omvatten met name het openzetten van de holes op het golf terrein en na afloop het sluiten hiervan. Uitleg geven aan de mensen die willen gaan golven hoort hier ook bij.

Heeft u interesse of wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met de coördinator vrijwilligers van De Minkhof: Gerlof Westerbaan

Per mail: vrijwilligers@minkhof.nl of telefonisch: 06-10252005

 

X