Bewegen in de zomer voor volwassenen vanaf 60 jaar

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Rond de zomermaanden liggen veel reguliere beweegactiviteiten stil in verband met zomerstop. Maar dit zijn juist de maanden met mooi weer en veel gelegenheid om te bewegen. Daarom en omdat het belangrijk is om te blijven bewegen organiseert Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) i.s.m. leef- en doeboerderij De Minkhof een zomerprogramma met leuke beweegactiviteiten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Het zomerprogramma is er voor iedereen die graag door wil gaan met leuke activiteiten tijdens de zomermaanden.

Bij de Minkhof kunt u ontmoeten en bewegen zonder verplichtingen tijdens vier beweegmomenten in juli en augustus. Iedere week is er een andere beweegactiviteit georganiseerd, variërend van bewegen op muziek tot mikspelen zoals biljarten, blik gooien etc.

Er wordt rekening gehouden met verschillende beweegniveaus dus van beginnend tot ervaren, voor iedereen is er de mogelijkheid om mee te doen. Wel is er een aantal maximum deelnemers per activiteit, dus wees er snel bij en meld u aan. Aanmelden gaat via het SWL Meldpunt, 088- 255 2555 of meldpunt@swlingewaard.nl.

Na het bewegen is er een mogelijkheid om koffie te drinken. De kosten bedragen € 2,50 per keer inclusief een kopje thee/koffie

Data: Woensdag 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus

Tijd: 10:30- 11:30 (inloop vanaf 10:15)

De Minkhof vindt u op de Molenwei 57 in Bemmel.

Bron: SWL[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]