Bericht van BSO Zonnekinderen

Wij ontvingen van BSO Zonnekinderen het volgende bericht.

Zij hebben het afgelopen jaar ook een paar geslaagde bezoekjes gebracht aan De Minkhof, vandaar dat wij dit bericht graag met u willen delen:

 

Wereldwijs bestaat 1 jaar!

Een jaar geleden zijn wij gestart met Wereldwijs, onze vijfde pijler van het activiteitenaanbod op de BSO van Kinderopvang Zonnekinderen.

De doelstelling van Wereldwijs is kinderen helpen zich bewust te maken van de wereld om hen heen, de maatschappij en alle partijen die daar een rol in spelen. Tevens leren zij over verantwoordelijkheid en hoe respect te hebben voor zichzelf en elkaar.

In de periode oktober 2019 tot maart 2020 hebben wij maar liefst 50 bedrijven mogen bezoeken. Ruim 400 kinderen namen een kijkje achter de schermen bij allerlei bedrijven en instellingen en kwamen geïnspireerd thuis, met enthousiaste verhalen en mooie ervaringen.

Mogelijk gemaakt door alle bedrijven die hier aan mee hebben gewerkt! Dankzij uw medewerking heeft Wereldwijs een vliegende start gemaakt en ons de bevestiging gegeven hoe waardevol deze toevoeging aan ons activiteitenaanbod voor de oudere BSO kinderen is. Hier zijn wij heel dankbaar voor!

Hoewel de bedrijfsbezoeken op dit moment stil liggen vanwege corona gaan de voorbereidingen op bedrijfsbezoeken door. Zodat we, zodra de omstandigheden het toelaten, weer op pad kunnen met de kinderen.

Tot slot willen wij nog een leuk filmpje, met een compilatie van 1 jaar Wereldwijs met u delen:

Veel kijkplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Job Lintsen

Wereldwijscoach Kinderopvang Zonnekinderen